Fasciaklinikerna

Industri:Healthtech
Område:Sverige

Sammanfattning

  • Fasciaklinikerna är ett helautomatiserat digitalt och skalbart franchisesystem, med patenterad behandlingsutrustning, som gör vardagen enklare för de som brinner för att hjälpa människor.

  • Sedan lanseringen sommaren 2020 har vi öppnat 40 kliniker, men vi vill växa snabbare och ta till vara på det försprång som vi har när det gäller just Fascia och Fasciabehandling.

  • Genom att använda en beprövad expansionsform (franchise) kan vi på relativt kort tid öppna 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i EU och nå en årlig omsättning på 1 miljard SEK.

  • Fasciaklinikerna växer så det knakar och det vore fantastiskt kul att ha med dig på resan mot en ny effektiv, lönsam och hållbar hälsovård – först i Sverige, sedan globalt.

“Jag har investerat i Fasciaklinikerna för att jag verkligen tror på det här” - Erik Hamrén, f.d. förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll.

I Sverige finns det enormt många terapeuter med högkvalitativa tjänster, flerårig utbildning och lång erfarenhet.

Samtidigt finns det mängder av människor som går runt med ryggvärk, nackbesvär och liknande problem utan att veta att det finns riktigt bra lösningar för den som vill bli bättre.

Eftersom många utbildningar är oreglerade har det lett till att det finns stora skillnader i kompetens mellan terapeuter med samma utbildning, och bristen på standardisering har gjort att konsumenterna inte vet vart de ska vända sig, vad de kan förvänta sig och om de kommer få den hjälp de eftersöker.

Det vill vi ändra på.

Fasciaklinikerna samlar professionella terapeuter med olika yrkestitlar och olika utbildning under ett varumärke, en yrkestitel och ett gemensamt arbetssätt. Det väl genomtänkta affärskonceptet säkerställer ett kundbemötande i världsklass, behandling med enastående resultat och marknadsledande processer för annonsering, marknadsföring, försäljning, kommunikation, kundvård, administration och automatisering.

Vår vision är att Fasciaklinikerna med 250 kliniker i Sverige och 1500 kliniker i Europa ska vara det första människor tänker på när de får ont i ryggen.

Fasciaklinikerna

Status

Stängd
Startdatum: 14 december 2021Slutdatum: 28 februari 2022
Rest av minimimål
112%