OCCDEC - nästa generations säkerhetsteknik

Industri:Artificiell intelligens
Område:Sverige

Sammanfattning

Vad: OCCDEC:s AI identifierar via ljud i realtid vad som är på väg att hända, håller på att hända eller har hänt. Systemet kan fatta beslut om lämpliga åtgärder och konsekvenser, t.ex. ringa polisen, vakten eller ambulansen i realtid.

Varför: Systemet möjliggör effektivt brottsförebyggande, en säkrare vardag på offentliga platser och effektivare arbete för övervaknings- och blåljuspersonal.

Hur: OCCDEC:s unika AI-baserade ljudanalysmetod effektiviserar och förbättrar sig ständigt genom analys av den insamlade och anonymiserade informationen. 

Varje ljud hörs. Skrik efter en ambulans och sjukvårdarna får din begäran inom några sekunder. Din polisavdelning har aldrig varit närmare med den senaste AI IoT-tekniken. Varje stad behöver ett öra med omedelbara meddelanden till offentliga tjänster.

OCCDEC:s unika AI-baserade ljudanalysmetod revolutionerer övervakning och bidrar till en säkrare vardag på offentliga platser och effektivare kommunikation till övervaknings- och blåljuspersonal, samt minskade samhällskostnader.

OCCDEC - nästa generations säkerhetsteknik

Status

Stängd
Startdatum: 4 januari 2022Slutdatum: 1 februari 2022
Rest av minimimål
100%