Skånska Spritfabriken

XO Sweden Wines & Spirits AB (publ)

Industri:Food & Beverage
Område:Sverige

Sammanfattning

  • Skånska Spritfabriken är en oas för äkta dryckeshantverk, där våra prisbelönta produkter tillverkas med passion och omsorg från lokala, närproducerade råvaror.

  • Vi prioriterar hållbarhet och miljövänlig produktion genom att använda ingredienser från vår egen region och eliminera konstgjorda smaker och tillsatser från våra drycker.

  • Med en imponerande portfölj av drycker, inklusive gin, en skånsk romvariant tillverkad av sockerbetor, taffel, äppeldestillat och tonic, erbjuder vi en bred variation av smaker för alla tillfällen och preferenser.

  • Vårt engagerade team av erfarna entreprenörer och hantverkare driver vår framgångsresa. Med lång erfarenhet inom dryckesindustrin och en stark känsla för smaker och kvalitet, strävar vi efter att leverera det bästa.

  • Vår ständiga strävan efter kvalitet och innovation har belönats med en imponerande samling av utmärkelser och priser från internationellt erkända tävlingar och organisationer.

VD har ordet

Det är med stor glädje jag välkomnar dig till Skånska Spritfabrikens investeringserbjudande. Vår resa har präglats av passionen för äkta dryckeshantverk och hållbar produktion. Genom detta erbjudande har du möjligheten att bli en del av vår framgångssaga och dela vår vision om autentiska smaker och kvalitet. Tillsammans kan vi forma framtiden för Skånska Spritfabriken och ta vårt unika sortiment av prisbelönta drycker till nya höjder.

Jan Rothman

VD, Skånska Spritfabriken

Skånska Spritfabriken

XO Sweden Wines & Spirits AB (publ)

Status

Stängd
Startdatum: 27 september 2023Slutdatum: 30 oktober 2023
Rest av minimimål
103%