Trijo

Sveriges enda kryptobörs

Industri:Fintech
Område:Sverige

Sammanfattning

  • Vi planerar att börsnotera GreenMerc AB (publ) i början av 2024.

  • Vår toppmoderna egenutvecklade mjukvaruplattform är Sveriges enda kryptobörs, med det största utbudet och de lägsta handelsavgifterna.

  • Vårt ledningsteam och styrelse har framstående kompetens inom branschen och medverkar regelbundet i media.

  • Vi har uppvisat en stadig ökning av kundbas och minskade driftsförluster under det senaste året.

  • Vi siktar på att bli en one-stop-shop för krypto och traditionella banktjänster.

Det gläder oss att kunna erbjuda möjligheten att välkomna ytterligare nya aktieägare inför vår planerade börsnotering under våren 2024. Nu tar vi nästa steg i Trijos, Sveriges enda kryptobörs, utveckling sedan vi förvärvade företaget i september 2022.

GreenMerc, med Trijo under sitt paraply, presenterar nu en banbrytande framtid för digitala tillgångar i kombination med traditionella finanstjänster. Vårt mål är att erbjuda omfattande finansiella lösningar till våra kunder.

Vi erbjuder även en unik aktieägarförmån – teckna dig för minst 250 aktier och bli Guld-kund hos Trijo. Köp och sälj kryptovalutor till ett courtage som är så lågt som 0,3 %. Halva priset jämfört med Coinbase och långt under våra svenska konkurrenter som tar mellan 4 % och 9,5 % i avgift.

GreenMerc är ett fintech-bolag med en toppmodern egenutvecklad mjukvaruplattform som stödjer både digitala tillgångar och traditionella fintech-tjänster. Enkelt, säkert och med hög kostnadseffektivitet är vi på god väg att bli en helhetslösning för alla som söker såväl vanliga banktjänster som kryptovalutatjänster.

Nu är det rätt tid att investera i kryptobolag – under 2023 har Bitcoin ökat i pris med 75 procent samtidigt som traditionella banker kämpat för att hänga med i utvecklingen. Vi planerar att börsnotera GreenMerc AB (publ) i början av 2024 och vill erbjuda investerare en möjlighet att ta del av företagets tillväxt från grunden.

- Arvid Börje Ramberg, VD GreenMerc & Trijo

Trijo

Sveriges enda kryptobörs

Status

Stängd
Startdatum: 21 april 2023Slutdatum: 31 maj 2023
Rest av minimimål
190%