Vetrik

Industri:Healthtech
Område:Sverige

Sammanfattning

  • Vetrik grundades 2020 av erfarna chefer med entreprenörs- och veterinärbakgrund och syftar till att digitalisera affärsverksamheten för sällskapsdjur genom att skapa ett ekosystem som samlar alla sällskapsdjursrelaterade produkter och tjänster.

  • Vetrik är utformat för att koppla samman en fragmenterad marknad som är digitalt omogen.

  • Vetrik är mycket skalbar och syftar till att sluta kretsloppet i värdekedjan för husdjursindustrin. Ägare av sällskapsdjur kan hålla medicinsk koll på sina husdjur digitalt och hitta de bästa tjänsteleverantörerna, medan veterinärer kan digitalisera sin verksamhet för att öka effektiviteten, räckvidden och förmågan att följa upp digitalt.

  • Vi är redan igång i Sverige, och är redo för lansering på flera marknader.

  • Cirka 20 veterinärer och 5 kliniker är ombord och integrerade. Fler läggs till kontinuerligt.

Digitaliseringen har nått veterinärbranschen - och fysiska kliniker har svårt att hänga med. 

Vård och råd erbjuds bäst av de som jobbar med det dagligen: den lokala veterinärklinken. Men varför bara jobba lokalt?

Vetrik är en heltäckande plattform där veterinärkliniker kan erbjuda videovård i sin egen verksamhet, på sina förutsättningar och under ett brett varumärke. De kan nu ta emot kunder från hela landet, eller bearbeta sina egna kunder både förebyggande och i eftervården. I plattformen kan kliniken dessutom erbjuda digitala recept, hemleverans av läkemedel, prenumerationer på årliga hälsokontroller/vaccinationer, matleveranser och mer.

Vetrik

Status

Stängd
Startdatum: 8 maj 2022Slutdatum: 18 augusti 2022
Rest av minimimål
104%